We zijn nu bijna een maand verder na de start van Van der Bent Uitvaart. Veel mensen weten inmiddels van mijn bestaan, merk ik. Regelmatig word ik door mensen er op aangesproken. Mijn website wordt ook elke dag bezocht. Geen grote aantallen, maar dat had ik ook niet verwacht. En dat zijn zowel mensen die voor een eerste keer de site bezoeken als mensen die dit al eerder hebben gedaan. Om toch nog iets na te lezen. Of het formulier te downloaden om de wensen rondom hun uitvaart vast te leggen.

“En? Heb je inmiddels al een uitvaart gehad?” Een vraag die ik ook regelmatig krijg. Dat is niet het geval, maar daar had ik ook rekening mee gehouden. Ik ben mij er zeer bewust van dat het heel lastig zal zijn om gevraagd te worden om een uitvaart te mogen doen. Voor mij is het belangrijkste om eerst te zorgen dat mensen in Katwijk van mijn bestaan weten. Dat is de afgelopen weken al aardig gelukt. Vanaf volgende week komt er ook wekelijks een advertentie bij de familieberichten in de Katwijk Speciaal te staan. Daarmee hoop ik die naamsbekendheid nog meer te vergroten.

En daarna is het afwachten. En zal met name de mond op mond reclame moeten gaan bijdragen aan het langzaamaan een plekje krijgen in Katwijk en omstreken als het om het verzorgen van uitvaarten gaat. Ik heb geduld 😉