Nee, uiteraard niet de pot crème waar je misschien aan dacht. Was het maar zo simpel. . .

In dit artikel beschrijft rouwdeskundige Daan Westerink hoe je je het beste op kunt stellen tegenover mensen die in rouw zijn. Zij sluit af met een aantal goede tips. Een daarvan is:
-Vraag iemand die in rouw is hoe het met ze gaat. Niets Invullen Voor Een Ander! (NIVEA)
Want zoals ze toelicht: “….Wat voor jou werkt, hoeft namelijk voor een ander niet te werken. Geef geen ongevraagd advies, want je weet helemaal niet of iemand daar op zit te wachten. Vraag liever: “Waar heb je behoefte aan?”

Veel mensen weten niet goed wat ze moeten zeggen of moeten doen als er iemand in hun directe omgeving (bijvoorbeeld) een naaste heeft verloren. Dat leidt er soms toe dat ze dan maar niets zeggen of doen. Dat is in ieder geval iets wat je NIET moet doen. . .