Vorige week was het (weer eens) in het nieuws: de kosten van een uitvaart. Die in het betreffende nieuwsbericht hoger waren dan waar de nabestaanden rekening mee hielden (zie dit artikel in de Volkskrant). Een zeer onaangename ‘verrassing’ in een periode waarin je echt geen behoefte hebt aan nog meer zorgen.
Voor degenen die een uitvaartverzekering hebben afgesloten en mogelijk niet precies weten wat zij uitgekeerd/vergoed krijgen bij een overlijden, is dit misschien een goed moment om je daar eens in te verdiepen. Om de polisvoorwaarden eens goed door te lezen. Om de verzekeringsmaatschappij te bellen of te mailen om vragen te stellen over zaken die niet helemaal duidelijk zijn. Zodat je, als het moment daar is, weet wat je kunt verwachten.

Kom je er zelf niet uit, kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Samen kijken we dan naar de uitvaartverzekering(en) die je hebt en waar je dan precies voor verzekerd bent (en waarvoor niet).