Deze week staat er een artikel in de krant over duurzame uitvaarten. Van der Bent Uitvaart wil de aandacht vestigen op de mogelijkheden die er zijn om een uitvaart duurzaam te laten zijn. Als iemand tijdens zijn of haar leven heel bewust met het milieu en het hebben van een duurzame levensstijl bezig is geweest, is het goed te weten dat hier ook bij een uitvaart aandacht aan kan worden gegeven. En dat kan op heel veel manieren. Op de website van Van der Bent Uitvaart zijn een aantal facetten hiervan benoemd (vanderbentuitvaart.nl/duurzaamheid/), maar deze zijn zeker niet volledig.
Als je meer informatie wilt hebben over dit onderwerp, kun je altijd contact met ons opnemen. Als je meer voorbeelden wilt zien van de manden en kisten die GreenCoffins (het Katwijkse bedrijf dat ook in het artikel wordt genoemd) heeft, kun je die hier vinden: www.greencoffins.nl/assortiment.