Er zijn veel hulpmiddelen om bijvoorbeeld aan kinderen op een eenvoudige manier uit te leggen wat ‘dood’ is. En wat er gebeurt als iemand komt te overlijden. Naast de al bestaande boekjes, websites en andere middelen, is er nu de website allesoverdedood.nl Daar wordt in beeld en geluid op een eenvoudige manier heel veel verteld over van alles wat met overlijden te maken heeft. Kijk er eens naar. Misschien dat het aanspreekt en je er (een keer) gebruik van kunt maken.

Op deze site kun je ook een wensenboekje invullen (deze kun je dan downloaden of printen). Veel van de keuzes die gemaakt moeten worden, worden gevraagd, maar naar mijn mening niet alles. Van der Bent Uitvaart heeft zelf ook laatste wensen formulieren beschikbaar. Mocht je die willen hebben, kun je ons bellen op 06-23 56 19 17 of een mail sturen naar [email protected].