Gisteren was er een uitzending van Radar waarin de uitvaartwereld (weer eens) negatief in het voetlicht werd gebracht. In dit geval over onduidelijke kosten. En zelfs het ‘gijzelen’ van overledenen totdat bepaalde kosten betaald zijn.

Helaas wordt ook nu iets wat niet vaak voorkomt, gebracht als iets wat tekenend zou zijn voor de uitvaartbranche. Wij kunnen u zeggen dat u bij Van der Bent Uitvaart altijd duidelijk te horen krijgt wat een en ander zal gaan kosten. En als u vrijblijvend informatie opvraagt of een gesprek met ons wilt hebben om de mogelijkheden (en daarbij horende kosten) rondom een uitvaart te bespreken, dan rekenen wij daar natuurlijk niets voor.
Mocht u willen weten hoe wíj werken (en nogmaals wij herkennen ons totaal niet in het geschetste beeld), dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De aflevering is hier terug te zien.