laatste wensen

In de praktijk komt het wat ons betreft nog net te vaak voor dat bij een overlijden de nabestaanden eigenlijk niet weten hoe de uitvaart ingevuld moet gaan worden. Zelfs in situaties waarbij het overlijden verwacht was, bijvoorbeeld bij iemand die terminaal ziek was.

Gelukkig komt het omgekeerde ook (steeds vaker) voor. Soms is er zelf al van tevoren een gesprek geweest met een uitvaartonderneming en zijn de wensen met betrekking tot de uitvaart vastgelegd. Iets wat wij als Van der Bent Uitvaart graag zien! Want we zien de rust die het geeft bij de nabestaanden op het moment dat iemand overlijdt. Waar er op dat moment tijd is om er voor elkaar te zijn. Om verdriet en gemis te delen met elkaar en toe te werken naar de dag van de uitvaart. En alles dat geregeld moet worden over te laten aan de uitvaartbegeleider.

Van der Bent Uitvaart heeft een ‘laatste wensen formulier’ dat gebruikt kan worden om eventuele wensen rondom een uitvaart in vast te leggen. Er is een variant die digitaal ingevuld kan worden of een die uitgeprint kan worden en met de hand ingevuld kan worden.
En uiteraard kan dit formulier ook bij je thuis afgeleverd worden. Stuur in dat geval een mailtje met je adres en het aantal formulieren dat je wilt hebben naar [email protected] of stuur een appje
naar 06 23 56 19 17.

Als je af wilt spreken om eens met elkaar te bespreken wat er zoal mogelijk is bij een uitvaart, hoor ik het ook graag!