[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” padding_right=”30px” padding_left=”30px” type=”flex” background_image=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”false” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” border_sizes_top=”0px” border_sizes_bottom=”0px” border_sizes_left=”0px” border_sizes_right=”0px” first=”true” spacing_right=”2%” min_height=””][fusion_text]Mijn naam is Michel van der Bent. Ik ben getrouwd met Margreet en samen hebben we vijf kinderen.

Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in de zorg. Als psychiatrisch verpleegkundige. Na een aantal jaren heb ik een overstap gemaakt en ben ik in de ICT gaan werken. Werk dat ik met veel plezier doe, maar ik mis daarin het stukje ‘wat voor een ander te kunnen betekenen’. Steeds vaker kwam in mijn gedachten om in de uitvaartbranche te gaan werken.

Met deze onderneming wil ik eigenlijk weer terug naar een situatie waarin ik werk doe waar ik écht iets voor een ander kan betekenen. In dit geval voor nabestaanden waarvan een geliefde overleden is. Om hen bij te staan in deze vaak moeilijke periode. Te zorgen dat er een uitvaart komt die recht doet aan de nagedachtenis van de overledene. Eén die, degenen die achter blijven, helpt in de verwerking van hun verdriet en gemis.

Samen met vakkundige collega’s sta ik dag en nacht klaar om u van dienst te kunnen zijn.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ last=”true” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=”” border_sizes_top=”0px” border_sizes_bottom=”0px” border_sizes_left=”0px” border_sizes_right=”0px” first=”false” spacing_left=”2%” min_height=””][fusion_text]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]