Op zaterdag 1 april werd de nieuwe kapel van verpleeghuis Overduin officieel geopend. Bij de grootschalige verbouwing van Overduin, waarbij de oude kapel is verdwenen, is uiteraard ook plek ingeruimd voor een nieuwe kapel. En met deze nieuwe kapel is Katwijk een mooie locatie rijker om  een uitvaartdienst te kunnen houden. Mét een buitenuitgang vlakbij de Nachtegaallaan en daarmee vlakbij de nieuwe achteringang van begraafplaats Duinrust.

Een ruimte die voorzien is van alle middelen die nodig zouden kunnen zijn om een afscheid te organiseren: orgel, piano, muziekinstallatie, een groot scherm voor beeldpresentatie en livestreaming. Met aangrenzend ook nog een grote ruimte waar eventueel een condoleance zou kunnen worden gehouden.

Degenen die hebben gezorgd dat deze kapel er gekomen is, verdienen een groot compliment!